23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
A.H. Finmekanik ApS
Jytte Trine Hauerberg er indtrådt som administrerende direktør hos A.H. Finmekanik ApS i stedet for Bernt Anker Clausen (kilde: CVR).

A.H. Finmekanik ApS leverer drejede og fræsede emner.

Asme Hydra A/S
Søren Bach Hartvigsen er indtrådt i direktionen hos Asme Hydra A/S i stedet for Stig Skov Laursen (kilde: CVR).

Asme Hydra A/S udvikler og producerer hydrauliske cylindre.

Benteler Aluminium Systems DK A/S
Morten Elkjær Christensen er indtrådt som administrerende direktør hos Benteler Aluminium Systems DK A/S i stedet for Frank Møbjerg Poulsen (kilde: CVR).

Benteler Aluminium Systems DK A/S producerer aluminiumsdele til bilindustrien.

Benzler Transmission A/S
Chandrakant Babubhai Patel er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Benzler Transmission A/S i stedet for Harish Chasmawalla Alias Shroff (kilde: CVR).

Benzler Transmission A/S er leverandør af gear.

Bowitek ApS
Thomas Thillemann Petersen er indtrådt som administrerende direktør hos Bowitek ApS i stedet for Stig Kejser Nielsen. Samtidig er John Rasmussen indtrådt i direktionen. Sidst men ikke mindst er Stig Kejser Nielsen indtrådt som bestyrelsesformand, og Per Junker Thiesgaard er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Bowitek ApS hjælper virksomheder med CE-mærkning af produktionsanlæg, robotløsninger og maskiner.

Dansk Plast ApS
Kristian Bech Andersen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Dansk Plast ApS. Samtidig er Søren Kjer Balsby, Steen Clement Madsen og Nikolaj Westergaard indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Dansk Plast ApS er specialiseret i montage af udstyr inden for akvakultur, vandbehandling, ventilation og mindre stålkonstruktioner.

DJ Supply A/S
Peter Arndrup Poulsen er udtrådt som næstformand for bestyrelsen hos DJ Supply A/S (kilde: CVR).

DJ Supply A/S er et medlemsejet kædesamarbejde indenfor områderne VVS, stål og værktøj/tekniske artikler. Medlemmerne er danske handels- og grossistvirksomheder.

Dymatec 2003 ApS
Niels Henrik Andreasen er indtrådt i direktionen hos Dymatec 2003 ApS i stedet for Flemming Kjær Andersen (kilde: CVR).

Dymatecs kernekompetence ligger inden for drejning.

EP Tools A/S
Bruno Dyrvig Brems er indtrådt i direktionen hos EP Tools A/S i stedet for Kirsten Poulsen. Samtidig er Niels Grening Langerhuus indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Mogens Filtenborg. Sidst men ikke mindst er Bruno Dyrvig Brems og Niels Kristensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Frederik Winterskov Poulsen og Kirsten Poulsen (kilde: CVR).

EP Tools A/S er leverandør af generatorer, momentværktøj og løfteudstyr.

Grundfos Biobooster A/S
Finn Nielsen er indtrådt i direktionen hos Grundfos Biobooster A/S i stedet for Poul Schwartz Madsen, der i stedet er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Lars Aagaard Nielsen. Samtidig er Lars Spicker Olesen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Thorbjørn Stuhde Machholm (kilde: CVR).

Grundfos Biobooster A/S udvikler vandrensningssystemer.

Grundfos Lifelink A/S
Lars Spicker Olesen er indtrådt i bestyrelsen hos Grundfos Lifelink A/S i stedet for Thorbjørn Stuhde Machholm (kilde: CVR).

Grundfos LifeLink udvikler bæredygtige vandsystemer til landsbyer i udviklingslandene.

H.C. Petersen’s Maskinfabrik ApS
Manfred Johannes Hinz, Arne Iversen, Mikkel Mørch og Christian Bruno Cordsen Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos H.C. Petersen’s Maskinfabrik ApS (kilde: CVR).

H.C. Petersen’s Maskinfabrik ApS er specialiseret i spåntagende bearbejdning.

HMA CNC-Drejning ApS
Ulrich Hansen er udtrådt som bestyrelsesformand hos HMA CNC-Drejning ApS (kilde: CVR).

HMA CNC-Drejning ApS er eksperter i design, konstruktion, opbygning af maskiner og fremstilling af maskinkomponenter.

Inmold A/S
Clement Christian Salung Petersen er indtrådt i bestyrelsen hos Inmold A/S i stedet for Asger Hvidtfeldt Boye (kilde: CVR).

Inmold A/S udvikler og handler med plasticvare modificeret med indarbejdelsen af molekyler i overfladen og overflademodificering af plastformgivningsværktøjer.

Juliana Drivhuse A/S
Palle Bo Stærmose er udtrådt af direktionen hos Juliana Drivhuse A/S. Han er samtidig indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Henrik Birger Rask. Sidst men ikke mindst er Tina Mayn Andersen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Juliana Drivhuse A/S producerer drivhuse.

Jydsk Nylon ApS
Dennis Holbæk Pedersen, René Holbæk Pedersen og Vagn Holbæk Pedersen er udtrådt af bestyrelsen af Jydsk Nylon ApS (kilde: CVR).

Jydsk Nylon ApS er beskæftiget med overfladebehandling.

LHG Group A/S
Michael Kjær Salmansen er indtrådt som bestyrelsesformand hos LHG Group A/S i stedet for Leif Fredborg, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

LHG Group sælger rustbeskyttelse til auto- og industribrancherne.

Logstor Holding A/S
Christian Peter Søberg Jarnov er udtrådt af bestyrelen hos Logstor Holding A/S og Logstor Denmark Holding ApS (kilde: CVR).

Logstor er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling.

M Seals A/S
John Iain Henderson er fratrådt som bestyrelsesformand hos M Seals A/S. Samtidig er Jette Stade indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

M Seals A/S er leverandør af tætninger og formdele til hydraulik, pneumatik, maskinteknik, finmekanik samt proces- og medicinalvareindustrien.

Metalwo A/S
Erik Preben Mejer er indtrådt i bestyrelsen hos Metalwo A/S (kilde: CVR).

Metalwo A/S er producent og underleverandør af kundespecifikke tastaturer, frontfolier, frontpaneler, industrikabinetter, integrerede touch løsninger og lignende.

Nowocoat Industrial A/S
Jette Kjærgaard er fratrådt som bestyrelsesformand hos Nowocoat Industrial A/S. Samtidig er Helle Gitte Bunkenborg, Jakob Thomas Hindkjær, Per Thorlund og Edgar Johannes von Siebenthal indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Nowocoat Industrial A/S er en farve- og lakfabrik, som producerer alt fra træbeskyttelse til nanobaseret coating og metalmaling.

Rustfri DK Holding A/S
Micki Eriksen er indtrådt i direktionen hos Rustfri DK Holding A/S i stedet for Carsten Martin Eriksen (kilde: CVR).

Rustfri DK er beskæftiget med forarbejdning af rustfri stål.

S+H Produktion A/S
Teit Kjeldersgaard er indtrådt i bestyrelsen hos S+H Produktion A/S i stedet for Nils-Ole Heggland (kilde: CVR).

S+H Produktion A/S er specialiseret i leverance af komplekse ståldele.

Secomea A/S
Karsten Køhlert er indtrådt som bestyrelsesformand hos Secomea A/S i stedet for Kim Fabricius Storm, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Peter Koldig Hansen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Henrik Kromann Knudsen og Svenning Steen Sørensen (kilde: CVR).

Secomea A/S udvikler fjernadgangs-systemer til industriels udstyr.

Ulrik Nygaard Cranes ApS
Anna Marie Flarup Nygaard er indtrådt i direktionen hos Ulrik Nygaard Cranes ApS i stedet for Ulrik Nygaard (kilde: CVR).

Ulrik Nygaard Cranes ApS forhandler havne- og mobilkraner.

Wago Danmark A/S
Bjarne Andersen er blevet ansat som salgschef hos Wago Danmark A/S.

Wago Danmark A/S er leverandør af blandt andet rækkeklemmer, stikforbindelser, printklemmer, elektronikmoduler og I/O-bussystemer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078