23948sdkhjf

Nye ejere og ny direktør hos Rool Steel

Den sydjyske underleverandør gearer sig nu til fremtiden.
Heino Pedersen er ny administrerende direktør hos Rool Steel. Han afløser Bent Leon Nielsen, der har stået i spidsen for Kolding-virksomheden, som opstod ud af konkursboet efter Rool Denmark i maj sidste år. Med Heino Pedersen får virksomheden en erfaren mand i spidsen.

- Jeg har været i branchen i de sidste 20 år og kommer senest fra et job som produktionschef på en maskinfabrik i Skanderborg. Oprindeligt har jeg en håndværksmæssig baggrund og har også taget en ledelsesuddannelse undervejs, så jeg er vant til at færdes på gulvet, fortæller Heino Pedersen til Metal Supply.

Samtidig er en ny gruppe investorer trådt ind som ejere af virksomheden. Heino Pedersen ønsker ikke at oplyse, hvem der er tale om, men han ser det som et vigtigt skridt for at bringe virksomheden videre.

- Vi skal have stabiliseret det hele lidt og have tildannet virksomheden til 2016. Udviklingen har stået lidt stille her i nogle år, så vi skal have opgraderet hele parken til 2016-niveau, og det leverer de nye ejere kapital til, forklarer han.

Han understreger dog, at det er ”gået stille og roligt fremad”, siden Rool Steel så dagens lys i maj 2015.

- De har ligesom skullet finde deres plads og stabilisere det hele lidt, og så er vi så klar til at kigge fremad nu. Der er vækstmuligheder mange steder – vi spreder os bredt, og det vil vi blive ved med at gøre, konstaterer Heino Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157