23948sdkhjf

KSM Group flytter datterselskaber sammen

KSM Service og KSM Industry skal fremover operere under samme tag i Langå.
Derfor er KSM Group lige nu i gang med at bygge fabrikken i Langå om, så den kan huse både KSM Service (det tidligere Rail-Service) og KSM Industry. Målet er at skabe flere synergier mellem de to datterselskaber.

- Konkret har KSM Industry netop modtaget en større ordre, hvor det vil være oplagt for de to selskaber at samarbejde om den afsluttende montage, så vi vil bruge den nye ordre til at indkøre det nye set-up, siger Jakob Sørensen, administrerende direktør hos fra KSM Group.

- Det vil forbedre samarbejdet og ikke mindst styrke vores øgede fokus på service- og montageopgaver. I dag har vi folk, der kører ud fra to forskellige adresser. Fremover vil alt kunne blive koordineret fra én adresse. Der er et stort overlap de to afdelinger imellem, som vi skal have udnyttet bedre, uddyber han.

Dele af produktionen har i dag til huse i Bombardiers gamle fabrik i Randers, men det lejemål er blevet opsagt til udgangen af april.

Det betyder, at KSM Group i de kommende måneder flytter maskinparken, som hovedsageligt består af pladebearbejdningsmaskiner til Langå. Når alt er på plads, vil koncernen have 25 mand samlet i den ombyggede fabrik.

- Vi har overvejet at samle mere på sigt, men ikke på den korte bane. Nu er vi tre steder i Randers, og det er bedre end fire – de to af stederne er vores egne, og dermed er det kun den tredje, hvor vi lejer os ind i, forklarer Jakob Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094