23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Aktieselskabet Maskinfabrikken Rival
Dorthe Agerskov Madsen er blevet ansat som økonomichef hos Aktieselskabet Maskinfabrikken Rival (kilde: Børsen).

Rival udvikler, producerer og sælger maskinbearbejdede emner til professionelle danske og internationale virksomheder.

Alston Danmark A/S
Hans Eric Enocson er indtrådt som bestyrelsesformand hos Alstom Danmark A/S i stedet for Jørgen Sillesen. Samtidig er Fintan Tuffy indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Birk Rasmussen. Sidst men ikke mindst er Keith Jones indtrådt som administrerende direktør i stedet for Lars Birk Rasmussen (kilde: CVR).

Alstom er en fransk multinational konglomeratvirksomhed indenfor elektricitets- og transportmarkedet.

Ammeraal Beltech Modular A/S
Alex Peter Ludvigsen er indtrådt som administrerende direktør hos Ammeraal Beltech Modular A/S i stedet for Jørgen Peter Sørensen (kilde: CVR).

Ammeraal Beltech er en af verdens førende producenter af plastmodulære bånd og kæder til intern transport.

Danish Marine Group
Peter Hansen er blevet valgt til formand for Danish Marine Groups sektionsråd i stedet for Henrik Mørkholt (kilde: Børsen).

Danish Marine Group er en del af Eksportforeningen, der er en privat, landsdækkende forening, hvis medlemmer spænder lige fra de små nye eksportører til de helt store industrilokomotiver.

Ditlev-Burke Industrial Tools A/S
Henrik Virén Bengtsson og Mette Boskov Vedsmand er indtrådt i bestyrelsen hos Ditlev-Burke Industrial Tools A/S i stedet for Svend Nielsen og Jakob Stausholm (kilde: CVR).

Ditlev-Burke Industrial Tools A/S producerer save under varemærkerne Irwin og Jack.

Fiskars Silkeborg A/S
Lars Tandrup er indtrådt i bestyrelsen hos Fiskars Silkeborg A/S i stedet for Jakob Ragnar Hägerström (kilde: CVR).

Fiskars er leverandør af værktøjer.

Kirk Plast A/S
Ulrik Starcke Falkenstrøm og Bent Rosenbeck er indtrådt i bestyrelsen hos Kirk Plast A/S i stedet for Nicolaj Borup Krog og Hans Pinnerup Nielsen (kilde: CVR).

Kirk Plast A/S er specialiseret i værktøjsfremstilling og støbning af plastemner.

Linka Maskinfabrik A/S
Brian Møller Dyrholm Pedersen er indtrådt i direktionen hos Linka Maskinfabrik A/S i stedet for Erling Jensen. Samtidig er Poul Krog Sørensen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Svend Falk Bovtrup, der dog forbliver i bestyrelsen. Sidst men ikke mindst er Bjarne Løvbjerg og Brian Møller Dyrholm Pedersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Erling Jensen og Jesper Ebbesen Fredslund Schmidt (kilde: CVR).

Linka Maskinfabrik A/S producerer og sælger af varmeværker, halm-, flis- og pillefyr samt diverse landbrugsmaskiner.

Metalwo A/S
Ole Lykke Ravnsbo er udtrådt som bestyrelsesformand hos Metalwo A/S (kilde: CVR).

Metalwo A/S er producent og underleverandør af kundespecifikke tastaturer, frontfolier, frontpaneler, industrikabinetter, integrerede touch løsninger og lignende.

Omya A/S
Rowena Joanne Mullins er indtrådt i bestyrelsen hos Omya A/S i stedet for Per-Gunnar Leversen. Derudover er Ole Sørensen indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen i stedet for Bjarne Axelsen. Sidst men ikke mindst er Per Svensson indtrådt som administrerende direktør i stedet for Per-Gunnar Leversen (kilde: CVR).

Omya A/S sælger kridtprodukter; hovedsageligt til kunder i papir-, plast- og malingindustrien.

PTI A/S
Ingolf Møller er indtrådt som bestyrelsesformand hos PTI A/S. Samtidig er Gunnar Andreassen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

PTI A/S designer og fremstiller anlæg, units og komponenter i rustfri stål – primært til fødevareindustrien.

Reka Kabel A/S
Jari Mikael Ojala er indtrådt i direktionen hos Reka Kabel A/S i stedet for Jorma Jari Tapani Wiitakorpi. Samtidig er Ralf Juhani Sohlström indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Markku Edvard Rentto og Karl Niklas Enkvist i bestyrelsen i stedet for Jorma Jari Tapani Wiitakorpi (kilde: CVR).

Reka Kabel A/S er leverandør af kabelløsninger til industrien, byggeriet, elektricitetsoverførsel og telekommunikationsnetværk.

Runitec ApS
Rasmus Nielsen er indtrådt i direktionen hos Runitec ApS i stedet for Lene Nielsen (kilde: CVR).

Runitec ApS udvikler og leverer komponenter til såvel danske som internationale virksomheder.

Skagen Sandblæseri & Skibsservice ApS
Dennis Christian Conradsen er udnævnt til administrerende direktør hos Skagen Sandblæseri & Skibsservice ApS i stedet for Ole Juul Conradsen. Ole Juul Conradsen er til gengæld indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Jan Christian Conradsen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Skagen Sandblæseri & Skibsservice ApS beskæftiger sig med overfladebehandling og totalentrepriser af blandt andet vindmølle-monopiles, tårne, fundamenter og vinger til vindmølleindustrien samt stålkonstruktioner, maskinkonstruktioner og skibe.

Thorsen Køleservice A/S
Henrik Schmidt Jeppesen og Mikkel Glavind Jeppesen er indtrådt i bestyrelsen hos Thorsen Køleservice A/S i stedet for Niels Hallum og Flemming Ransborg (kilde: CVR).

Thorsen Køleservice A/S udfører service på transportable og stationære køleanlæg.

TüV Nord Danmark ApS
Sven Hamrén er indtrådt som administrerende direktør hos TüV Nord Danmark ApS i stedet for Jakob Nittegaard (kilde: CVR).

TüV Nord Danmark ApS tilbyder en lang række services indenfor certificering af produkter, certificering af kvalitetsstyringssystemer samt diverse inspektionsopgaver.

Wilson Tool International A/S
Ian McCartney er indtrådt i bestyrelsen hos Wilson Tool International A/S i stedet for Raymond Wayne John (kilde: CVR).

Wilson Tool International A/S er leverandør af stanseværktøjer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079