23948sdkhjf

Ib Andresen Industri investerer millioner i produktionen

Som konsekvens af øgende markedskrav og en øget salgsindsats investerer Ib Andresen Industri et tocifret millionbeløb i produktionsapparatet.
- Investeringerne skal ses som et naturligt tegn på, at vores strategi med at fokusere på vores kerneforretning virker, siger Bjørn Thorsen, CEO hos Ib Andresen Industri.

Opsving på mange markeder
Ib Andresen Industri oplever i øjeblikket både på det danske marked og på de nære eksportmarkeder en øget efterspørgsel efter virksomhedens løsninger.

- Kravene til hurtig levering og til mere færdige stålløsninger er blevet skærpet, så derfor investerer vi nu, siger Bjørn Thorsen.

Den fynske underleverandør investerer således både i en helt ny Ursviken kantpresse til profiler og emner op til 8 meters længde. Den nye kantpresse skal blandt andet bruges til at betjene kunder med behov for lange tunge profiler med snævre tolerancer. Den nye kantpresse er således en udvidelse af virksomhedens bukkekapacitet, som strækker sig helt op til buk af 14,4 meter lange profiler.

Samtidig udbygger man produktionsafsnittet for profilvalsning med en ny profilvalselinje velegnet til profiler med en mere kompliceret geometri. Maskinen er den største investering i et profilvalseanlæg hos Ib Andresen Industri nogensinde og skal betjene eksisterende kunder samt nye inden for blandt andet solar- og transportindustrien.

Maskinen kan lave komplicerede profiler i op til 5 mm tykt materiale med komplicerede hulmønster med mere.

Strategien virker
Ib Andresen Industri lancerede i starten af året en ny strategi, som skulle få virksomheden tilbage på sporet og flytte fokus til kerneforretningen. Og med et positivt juli-kvartal er virksomheden begyndt at høste frugterne af strategiarbejdet.

- Det er dejligt at se, at strategien virker, afslutter Bjørn Thorsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094