23948sdkhjf

J.A. Plastindustri opgraderer maskinparken

Plastvirksomheden J.A. Plastindustri beliggende i Thy har investeret i en CMS-maskine, der skal sørge for, at de fortsat kan være på forkant med udviklingen samtidig med, at kvaliteten og hastigheden af deres produktion øges.
J.A. Plastindustri fremstiller et bredt udvalg af tagtilbehør, og fokus på teknologi og automationsløsninger giver dem mulighed for at fremstille individuelle tagtilbehørsprogrammer efter tagproducents eller tagimportørs ønsker og behov. Med et moderne produktionsapparat er det muligt for J.A. Plastindustri at sikre hurtigt omstilling, hvilket sikrer en stor fleksibilitet – noget som er centralt for branchen.

- Købet af en femakset fræser betyder i vores produktion af plasttilbehør til tag, at vi finder en løsning uanset emnets kompleksitet. Vi får langt mere ensartede emner i en bedre kvalitet, udtaler produktionschef for J.A. Plastindustri, Jan Lynge Nielsen.

J.A. Plastindustri har mere konkret erhvervet en CMS Sintesy igennem Gibotech, der sikrer virksomheden høj kvalitet og stor fleksibilitet.

For at sikre en 100 procent tilfredsstillende løsning har repræsentanter for både Gibotech og J.A. Plastindustri været i Italien, hvor den købte maskine kunne testes hos producenten CMS Industries.

- Gibotech har været en god og troværdig samarbejdspartner igennem hele processen. Vi har fået en saglig og kompetent sparring i valget af, hvilken type CNC-fræser, som passede bedst i vores produktion. Sammen med et overskueligt tilbud har det givet et godt beslutningsgrundlag, udtaler Jan Lynge Nielsen.

Gennem hele forløbet – fra de første samtaler til efterfølgende levering og service – har Gibotech været involveret i processen og sørget for at den valgte løsning passede bedst muligt til J.A. Plastindustri, der ligeledes har oplevet samarbejdet med Gibotech som en succes:

- Gibotech er fuldt ud professionel i både ordrebehandling, levering og efterfølgende service, udtaler Jan Lynge Nielsen afslutningsvist med et tilfreds smil.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078