23948sdkhjf

Automationsmesse trækker i danskerne

Både danske udstillere og besøgende finder vej til SPS IPC Drives i Nürnberg.
60.000 besøgende lægger i disse dage vejen forbi SPS IPC Drives i Nürnberg. I 2014 var der 13.205 udenlandske besøgende, og af disse var 2,2 procent fra Danmark. Det betyder, at godt 300 danskere forventes at lægge vejen forbi messen i år.

En god håndfuld danske virksomheder udstiller på messen, og endnu flere har danske delegationer til stede. Og selv om messen i altovervejende grad bruges til at jagte tyske kunder, så tænkes danskerne også ind i setuppet.

- Vi bruger det aktivt og har aftalt med nogle kunder, at vi skal mødes på messen. Det er et godt sted at vise de nyheder, der kommer, fortæller John Mortensen fra Schneider Electric, og tilføjer:

- Der er rigtig mange danske kunder, der tager herned. Når man taler automation, tror jeg, det er den rigtige messe, hvis man vil se, hvad der er af andre producenter end lige de store, for dem kan man møde hernede.

Også en af de andre giganter, nemlig Siemens, har danskere stående på standen, så også her vil der blive taget imod de danske kunder på deres modersmål.

- Vi tænker for alvor de danske kunder ind i år. De kunder vi kalder key custormers inviterer vi til messen, forklarer product manager Lars Limkilde Siemens.

Hos en af de rent danske udstillere, Hoyer Motors, er formålet primært at møde potentielle tyske kunder og samarbejdspartnere, men også her kan Ketil Vesterlund, der er ansvarlig for virksomhedens aktiviteter på det tyske marked, mærke, at messen trækker i danskerne.

- Vi møder et par danskere, som kommer ned og kigger, og som vi kender i forvejen. Men det er hovedsageligt tyske kunder, vi går efter, men også for eksempel østrigske, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062