23948sdkhjf

Sigma overtager Activ Rustfri

Producent af maskiner og procesanlæg Sigma overtager aktiverne i konkursboet efter Activ Rustfri.
I september 2015 gik Activ Rustfri med base i Gravens konkurs. Nu har Vamdrup-virksomheden Sigma meldt sig som køber.

- Vi har overtaget konkursboet med ansatte og ordrebeholdning og det hele, fortæller administrerende direktør i Sigma Lars Pedersen, og tilføjer:

- Det har vi gjort, fordi min virksomhed og Activ Rustfri ligner hinanden ualmindeligt meget på produkterne, og så for at skabe lidt ekstra omsætning.

Udvider produktpaletten
Selvom Activ Rustfri og Sigma ligner hinanden meget produktmæssigt, så er der dog én ting, som bliver ny for Lars Pedersen.

- I dag producerer vi rustfri tanke og procesanlæg. Nu får vi mulighed for også at også at producere kompensatorer, forklarer han.

Udover et helt nyt produktionsområde, så betyder det også, at virksomheden får mulighed for at zoome ind på lidt andre brancher, end dem man leverer til i dag.

- Vi leverer hovedsageligt til levnedsmiddelindustrien, men med kompensatorerne får vi mulighed for at bevæge os ind i skibs- og kraftværks-industrien, fortæller han.

Frem og tilbage
Activ Rustfri havde til huse i Gravens, men de syv ansatte, der er flyttet med over i Sigma, har nu deres daglige gang i Vamdrup.

- Men kun indtil videre. Vi har det hele samlet her i Vamdrup til en gang efter nytår, så flytter vi hele produktionen og administrationen til Gravens, fortæller Lars Pedersen.

Flytningen er en del af aftalen mellem parterne og giver Sigma langt mere plads at boltre sig på både i administrationen og i produktionen.

Udover de syv ansatte har Lars Pedersen hentet tidligere stifter af Activ Rustfri, Finn Clausen, med over i Sigma. Her skal de to i fællesskab fortsætte den daglige drift.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062