23948sdkhjf

Mom's fik underskud for 23. år i træk

Fastfood-firmaet skal nu forsøge at vende skuden uden Unimerco-rigmanden Kenneth Iversen
Odense-firmaet Mom's, der hovedsageligt laver udstyr til fedtfattig produktion af pommes frites, er nu uden rigmanden Kenneth Iversen, som har forladt virksomheden - og også uden overskud i nu 23 år, skriver Børsen i forbindelse med offentliggørelsen af virksomhedens årsregnskab.

Det viser denne gang et underskud på cirka 2,8 millioner kroner før skat. I det foregående regnskab, som kun dækkede tre måneder, var der et minus på 1,7 million.

Kenneth Iversen er kendt fra sin tid hos værktøjskoncernen Unimerco, og han tjente omkring 400 millioner kroner, da den blev solgt midt i 2013. En del af de penge investerede han sidste år i Mom's, men han er altså allerede ude igen, og det med et tab på op imod en million kroner for hver måned, han var med i ejerkredsen, skriver Børsen.

- En kalkuleret risiko

- Da jeg kom med, var det nærmest et spørgsmål om timer, før banken ville lukke virksomheden. Så jeg tog en kalkuleret risiko. Det har jeg vel tabt 15-16 millioner kroner på. Det er ikke hver gang, man tager en chance, det går godt, siger Kenneth Iversen til avisen.

Administrerende direktør i Mom's Kasper Rasmussen har overtaget Kenneth Iversens aktier og nu er hovedaktionær med næsten 70 procent af ejerskabet i Mom's, der for nylig har ændret navn til Frymac.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078