23948sdkhjf

Flot vækst hos Stansomatic

2014/2015 blev et godt år for Billund-virksomheden, der kunne notere vækst over hele linjen.
Stansomatics bruttofortjeneste voksede med 25 procent i 2014/2015 og endte dermed på 49,8 mio. kr. Bundlinjen fulgte også med, og overskuddet før skat steg med hele 7,6 mio. kr. til 19,2 mio. kr.

- Hovedparten af vores kunder lå over budget – det er hovedårsagen til det gode resultat, plus at vi sælger en del i dollars, så valutamæssigt er vi godt hjulpet, forklarer CEO Søren Bahnsen, og tilføjer:

- Vi har haft en god ordreindgang på nye projekter både inden for medical- og elektronikindustrien, men også nye markeder som consumer-markedet. Så det tegner godt for fremtiden.

Mærker øget konkurrence
Søren Bahnsen erklærer sig godt tilfreds med resultatet, men forventer ikke helt at kunne holde samme vækstrate i 2015/2016.

- Vi får noget konkurrence på en af vores hovedprodukter, så vi forventer ikke stigende omsætning i år, forklarer han.

I 2014/2015 blev medarbejderstaben udvidet med yderligere fem ansatte, men heller ikke her kommer der vækst i 2015/2016.

- Vi er i gang med at investere i automatiseringer, så vi forventer ikke et stigende antal medarbejdere i år. Det er udvidelse af vores robotter og robotanlæg til hjælp i produktionen, fortæller Søren Bahnsen, der forventer, at de nye robotanlæg er klar til drift i starten af det nye år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172