23948sdkhjf

Ny fly-aftale til Multicut

Den danske underleverandør har indgået en 10-årig aftale om levering af motor-komponenter til Joint Strike Fighter-flyet.
Aftalen er indgået med Pratt & Whitney, som er en del af den amerikanske koncern United Technologies Corp. Multticut skal fremstille komponenter til de F135-motorer, der skal bruges til femte generation af F-35 Lightning II-flyet – bedre kendt som Joint Strike Fighter. Det oplyser den amerikanske virksomhed i en pressemeddelelse.

- Denne aftale bekræfter Pratt & Whitneys engagement i den industrielle deltagelse i F135-motoren i Danmark. Multicut konkurrerede globalt og blev valgt som best value-leverandør af disse motor-komponenter og vil spille en værdifuld rolle i vores globale leverandørkæde til F135-motorer, siger Bennett Croswell, president for Pratt & Whitney Military Engines.

- Vi er begejstrede for at have vundet Pratt & Whitneys tillid til at producere og levere disse nøglekomponenter til F135-motoren. Vores virksomhed er fokuseret på levering af højkvalitets produkter til konkurrencedygtig pris. Vores bidrag til F135-motoren sikrer, at jobs og teknologisk knowhow forbliver en essentiel del af vores lokale industri og en hjælp til det danske forsvars behov, siger Lars Rasmussen, CEO hos Multicut Global.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08