23948sdkhjf

Kemppi åbner på Lindø

Kemppi Danmark holder reception den 6. november i Lindø Industri park. Det sker for at markere indvielsen af sin nye fynske afdeling, der byder på værksted og faciliteter til svejsetests.
Kemppi Danmark udvider med en ekstra afdeling i Lindø Industripark og rykker dermed endnu tættere på sine kunder i hele landet.

- Vi oplever, at en del kunder efterspørger svejsedemonstrationer, praktisk råd og vejledning omkring svejseløsninger eller at få lavet en række svejsetests, inden man går i gang med en større opgave. Det er behov, som vi endnu bedre vil kunne imødekomme med vores nyindrettede værksted på Lindø, siger Kemppis salgschef Kenneth Pedersen, som tilføjer, at valget af Lindø Industripark lå lige for.

- Lindø, som det er i dag, syder af aktiviteter, og meget er centreret omkring svejsning, så vi har i forvejen en del engagementer her. Samtidig mener vi, at en placering på Fyn er hensigtsmæssig for langt de fleste af vores kunder.

Rutineret tekniker
Jesper Mehl-Ludvigsen, der er Kemppis rutinerede svejsetekniker, vil være den, der står for værkstedet på Fyn, og som er klar til at assistere kunderne, når der er behov for det.
Kemppis nye Lindø-afdeling bliver indviet fredag den 6. november fra kl. 10–14.

- Vi glæder os til at præsentere vores nye faciliteter for såvel kunder som venner af huset på dagen, hvor der også bliver budt på en lille forfriskning, siger Kenneth Pedersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08