23948sdkhjf

FJ Industries bag stærk overskudsfremgang

Koncernens regnskab for 2014/2015 viser en stærk fremgang i årets resultat sammenlignet med året før. FJ Industries’ ledelse forventer, at vækst-trenden fortsætter i de kommende år.
FJ Industris fortsætter udviklingen i kølvandet på den turnaround-strategi, som virksomheden satte i søen i 2013. Årsregnskabet for 2014/2015 viser et tilfredsstillende overskud på 9,5 mio. kr. efter skat. Det er næsten en fordobling af overskuddet på 5,1 mio. kr. i 2013/2014.

- Vi høster nu frugterne af en succesfuld turnaround-strategi, og jeg er meget tilfreds med, at FJ Industries fortsætter sin solide og stabile udvikling. Årets overskud er et resultat af vores konstante fokus på at skabe gode resultater for vores kunder ved at være mere proaktive end tidligere, udtaler FJ Industries’ CEO, Lars Wildenschild.

På trods af den markante fremgang i årets resultat må FJ Industries samtidig notere sig en mindre tilbagegang i årets omsætning, fra 137 mio. kr. i 2013/2014 til 131 mio. kr. i 2014/2015. Det skyldes dog primært en forsinkelse af et større projekt.

Samtidig forventer Lars Wildenschild vækst i såvel omsætning som overskud i de kommende år. De markante forventninger bygger på, at FJ Industries fornyligt har vundet en række større projekter, samt at en række vigtige nye og eksisterende kunder har placeret betydelige ordrer.

- Når vi kigger ind i fremtiden, mener vi, at vi har god grund til optimisme, og vi forventer vækst i både omsætning og overskud i de kommende år, siger Lars Wildenschild.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078