23948sdkhjf

Færre messedage gav flere besøgende

HI 2015 i MCH Messecenter Herning havde besøg af mere end 16.800 gæster.
Torsdag sluttede årets HI-messe, og messen havde fremgang i besøget. Den blev besøgt af mere end 16.800 gæster, og det er godt 300 flere end på den seneste messe i 2013.

- At dømme efter det, jeg hører blandt udstillerne, er overskriften voksende optimisme, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH, der glæder sig over de positive meldinger.

- Vi kan også glæde os over, at de besøgende roser kombinationen af udstilling og konferencer. Vi hører desuden, at gæsterne har været meget forberedte og målrettede. Det er også med stor tilfredshed, at videndeling – også mellem udstillere – har resulteret i konkrete løsninger. Videndeling, når mennesker mødes, er netop en af messens styrker, siger Georg Sørensen.

Nye tiltag blev en succes
Formanden for messekomiteen, administrerende direktør Jørgen Stenberg, Hans Følsgaard A/S, er også begejstret for de positive tilbagemeldinger, han har fået fra andre udstillere.

- Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, og de har alle givet udtryk for, at de har lyst til at komme igen.

Jørgen Stenberg var på forhånd spændt på, hvordan de nye initiativer med Vindmølleindustriens årsmøde og Ingeniørforeningen IDA’s store event med TechnoMania ville blive modtaget.

- Det har været spændende nye tiltag, og fra Vindmølleindustrien er der kommet gode tilbagemeldinger, og jeg ser frem til de endelige evalueringer, siger Jørgen Stenberg.

Reduceret fra fire til tre dage
TechnoMania havde i løbet af torsdagen mere end 1.400 inde til en række konferencer samt rigtig mange besøgende.

- Det har været rigtigt spændende med det nye initiativ, og vi glæder os til at få udviklet samarbejdet, siger formanden for messekomiteen.

HI-messen har i år varet tre dage mod tidligere fire, og det har ifølge formanden virket motiverende for både besøgende og udstillere.

- Det giver mere dynamik i hallerne og på de enkelte stande, når vi koncentrerer messen på færre dage, siger Jørgen Stenberg.

Fik du læst alle Metal Supplys artikler fra HI-messen:
HI 15 slår dørene op i dag
Billedserie: HI tyvstartede
Billedserie: Følg statsministeren rundt på HI-messen
Det rigtige blikfang
PKI Supply vil øge eksporten
Dira Automatiseringspris 2015 gik til…
Messedebutant vil hjælpe kunderne med besparelser
Fart på siden sidste messe
Billedserie: Røde køer og sølvgrå mimere
LPM Production kigger mod Tyskland
I hal F regerede vindindustrien
Billedserie: Technomania indtog HI-messen

Artiklen er en del af temaet HI 2015.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079