23948sdkhjf

150 nye arbejdspladser hos Terma

Milliardaftale får teknologivirksomheden til at mande op i Grenaa.
Terma underskrev onsdag en aftale med britiske BAE Systems. Aftalen, som har en værdi på 1,6 mia. kr. og omfatter komponenter til Joint Strike Fighter-kampflyet, får de helt brede smil frem hos Terma Aerostructures i Grenaa.

- Det er rigtig dejligt. Vi regner med at ansætte i hvert fald 150 ekstra de næste tre til fem år. I dag er vi cirka 300 så i forhold til den styrke, vi har i dag, er det jo en kraftig forøgelse, siger Ole Graversen, direktør i Terma Aerostructures, til tv2oj.dk.

Joint Strike Fighter er med i kapløbet om at blive Danmarks nye kampfly. Sker det, er Ole Graversen ikke i tvivl om, at det vil betyde flere opgaver til fabrikken i Grenaa. Overfor tv2oj.dk understreger han dog, at uanset udfaldet af kampflyvalget vil Terma være med på Joint Strike Fighter-programmet, så længe det er relevant.

Terma har været inde over Joint Strike Fighter-programmet siden 2004. Opgaver på kampflyet har tidligere fået det danske teknologifirma til at investere 100 mio. kr. i fabrikken i Grenaa.

Originalartikel: http://www.tv2oj.dk/artikel/272936:Nordd...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094