23948sdkhjf

Controlled Polymers solgt

SE Blue Equity og Chrispa erhverver aktierne i Controlled Polymers og danner partnerskab med ledelsen.
Controlled Polymers er en nicheleverandør indenfor compounds og masterbatchs.

- Vi ser frem til partnerskabet. Controlled Polymers har gennem de seneste år oplevet en sund organisk vækst og med gode økonomiske resultater. Kunderne har igennem de seneste år og vil også fremover fortsætte med at sætte højere krav til kvalitet, løbende dokumentation samt miljørigtige og energieffektive materialer og produktionsprocesser. Vi har løbende forstærket arbejdet med målrettet at være blandt de førende indenfor området kombineret med et kundevendt fokus og høj fleksibilitet. Vi ser frem til at kunne fortsætte denne rejse og intensivere videreudviklingen af vores produkter og produktionssystemer, udtaler Mogens Larsen, administrerende direktør i Controlled Polymers.

Controlled Polymers daglige ledelse fortsætter uændret. Virksomheden beskæftiger 40 ansatte, og er beliggende i Ribe.

- Vi har gennem de seneste måneder lært virksomheden og ledelsen at kende, og vi er meget imponerede over den udvikling, virksomheden har været igennem de seneste år. Der er mange dybe kompetencer og innovation, som med det rette fokus, prioritering og vedholdenhed kan løfte virksomheden internationalt de kommende år. Vi glæder os til at kunne skabe de rigtige rammer rundt om en stærk ledelse til at indfri ambitionerne, udtaler Nils Smith, partner i SE Blue Equity.

Der vil i de kommende år blive sat yderligere fokus på produktudvikling og markedsekspansion.

- Controlled Polymers er en professionel og veldrevet virksomhed med sunde værdier og en række interessante produktudviklingsmuligheder. Vi er stolte over, som familievirksomhed, i fællesskab med ledelsen at kunne videreudvikle og støtte op om en sund vækst uden at gå på kompromis med kerneværdien om at levere, hvad man lover, udtaler Mads Pauli Ringkjøbing-Christiansen, administrerende direktør i Chrispa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.407