23948sdkhjf

Stor ventilationsordre til forbrændingsanlæg i Storbritannien

Moldow A/S skal levere industriventilatorer til et avanceret affaldsforbrændingsanlæg i Milton Keynes i England. Det er den anden ordre til et britisk forbrændingsanlæg i år.
Moldow skal levere 24 ventilatorer til det avancerede affaldsforbrændingsanlæg Milton Keynes Waste Recovery Park, som bygges og drives af Amey på vegne af Milton Keynes Council. Når anlægget er klart til drift i 2016, vil kapaciteten være 93.000 tons affald om året.

Moldow har tidligere leveret ventilatorer til Energos, blandt andet til et stort affaldsforbrændingsanlæg i Sarpsborg, Norge, og senest til et andet forbrændingsanlæg i Glasgow, Skotland. Den sidstnævnte leverance bestod i 36 ventilatorer og var Moldows største enkeltstående ventilatorordre til dato.

- Vi er naturligvis glade og stolte over disse ordrer, som vi har arbejdet på gennem længere tid, fortæller salgschef fra Moldow, Søren Olesen, og tilføjer:

- Vi oplever i øjeblikket en stigende efterspørgsel efter ventilatorer især indenfor energisektoren, så det er et marked, som har vores fulde opmærksomhed, siger Søren Olesen. Virksomheden mærker også stor vækst og efterspørgsel fra fødevareindustrien og offshorebranchen.

Ordren til Milton Keynes-projektet er på i alt 24 ventilatorer, hvoraf de tre største er røggasventilatorer, som yder 100.000 kubikmeter luft ved et tryk på 9.000 pascal og er udstyret med en 400 kW hovedmotor og nødmotor. Ventilatorerne leveres endvidere med lyddæmpere, overgange og andet tilbehør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078