23948sdkhjf

Pro Tech CNC køber op

Stor efterspørgsel har fået maskinfabrikken Pro Tech CNC til at gå på opkøb.
Maskinfabrikken Pro Tech CNC, der holder til i Skærbæk, har siden opstarten i 2012 haft særdeles travlt, og produktionen er løbende blevet udvidet indenfor de eksisterende rammer i Skærbæk.

Men i takt med den øgede efterspørgsel er rammerne efterhånden blevet for snævre, og virksomheden har derfor pr. 1. juli 2015 overtaget virksomheden Elite Components GmbH, der holder til i Handewitt nær Flensborg.

- Vi har valgt at ekspandere til Tyskland, for det første fordi Elite Components GmbH er en dygtig og kompetent samarbejdspartner, og for det andet fordi at vi ser fremtidige muligheder på det tyske marked og i grænseregionen, siger direktør Klaus Jakobsen fra Pro Tech CNC.

Opfylder produktionsbehov
Købet af den tyske virksomhed opfylder Pro Tech CNC's behov for øget produktionskapacitet.

- Købet vil desuden give en produktionsmæssig og markedsmæssig synergi, fortæller Rene Backmann og Torben Abild, der sammen med direktør Klaus Jakobsen er ejere af Pro Tech CNC.

Pro Tech CNC beskæftiger i øjeblikket 14 medarbejdere i Skærbæk og får nu yderligere fem i Handewitt. Hvorvidt der kommer flere til er endnu uvist.

- Jeg udelukker ikke muligheden for flere ansættelser, siger direktør Klaus Jakobsen.

Skifter navn
Som udgangspunkt ser det ikke ud til, at hverdagen i Skærbæk og Handewitt vil ændre sig synderligt. Èn ting kommer der dog til at ske.

- De to virksomheder vil fremover blive drevet under et, og Elite Components GmbH skifter pr. 1. september 2015 navn til Pro Tech CNC GmbH, således at der ikke kan opstå tvivl om, at det er vore produkter, der leveres, anfører bestyrelsesformand Peder Agger.

Ledelsen i Skærbæk fortsætter uændret, og i Handewitt indsættes den tidligere ejer af Elite Components, Bo Andersen, som daglig leder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109