23948sdkhjf

Overfladebehandler udvider i Esbjerg

Gardit øger kapaciteten på grund af øget kundetilgang.
Som en del af Gardits strategi udvider virksomheden nu aktiviteterne i Esbjerg ved at etablere en ny produktion per 1. oktober 2015 på Falkevej 5 i en 2.800 kvadratmeter stor fabrik.

Etableringen sker på baggrund af øget kundetilgang, og dermed manglende kapacitet på Gardits nuværende fabrik på Veldbæk Industrivej i Esbjerg.

- Udvidelsen giver os mulighed for at kunne overfladebehandle både større og tungere emner end tidligere og dermed bedre kunne servicere nye og eksisterende kunder i Esbjerg og omegn i fremtiden, udtaler administrerende direktør Morten Lindholt.

Han oplyser, at det er Muehlhans gamle fabrik, Gardit nu rykker ind i, og dermed er den allerede udstyret med det nødvendige produktionsudstyr.

- I den nye afdeling kan vi tage konstruktioner på 5,4 meter i højden og 6 meter i bredden. Vægtmæssigt kan vi klare op til 38 tons, forklarer Morten Lindholt.

Gardits mobile afdeling i Esbjerg vil fortsat være etableret på Veldbæk Industrivej med projektafdeling og lager, og derfra udfører man fortsat overfladebehandling af stål- og betonkonstruktioner rundt omkring i ind– og udland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078