23948sdkhjf

Søstrøm A/S udvider maskinparken

Randers-virksomheden har investeret i en ny laserskærer.
Den nye Bystronic-laserskærer er allerede i fuldt sving på fabrikken i Randers. Den nye maskine kan skære plader op til 3.000x1.500 mm og i tykkelser op til 20 mm, når det gælder sort stål, og 10 mm, når det gælder rustfri.

- Maskinen er købt som erstatning for en gammel, vi havde. Den nye er en del hurtigere, og investeringen er simpelthen nødvendig for at følge med udviklingen inden for tyndpladebearbejdning, forklarer direktør for Søstrøm A/S, Brian Søstrøm Hansen.

Det er specielt virksomhedens aktiviteter inden for butiksinventar, der lægger beslag på megen skærekapacitet for øjeblikket.

- Vi laver temmelig meget butiksinventar for øjeblikket, og laserskæreren er købt for at styrke os yderligere i den retning. Det er et forretningsområde i vækst, og vi får flere og flere kunder inden for den branche. Vi laver blandt andet en del inventar til tøjbutikker, og der sker mange nye ting hele tiden. Så vi kan bestemt mærke, at investeringslysten er til stede, konstaterer Brian Søstrøm Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062