23948sdkhjf

Direktør køber sig ind i underleverandør

Kjeld Lund, der tiltrådte som direktør den 1. februar 2015, har købt en tredjedel af aktierne i VMP Danmark mod at indskyde kapital i driften.
Kort efter tiltrædelsen i februar stod det klart, at virksomheden havde behov for en kraftig turaround, som blev gennemført fra marts til maj 2015.

Kunderne har fået 5 procent prisstigninger, 10 procent af medarbejderne er afskediget, og de væsentligste omkostningspartnere har bidraget med mellem 6 og 25 procent.

Kjeld Lund er særdeles taknemmelig for kundernes forståelse, omkostningspartnernes bidrag og bankens kreditter og kvitterer derfor selv med et kapitalindskud.

Herefter er virksomheden, ifølge Kjeld Lund, bragt på ret køl, både når det gælder likviditet og stabilt, operationelt overskud.

VMP Danmark leverer CNC-bearbejdning af store gearkassedele til vindmøllebranchen, jackups til offshore-branchen, gearhuse til biomasseanlæg, fordelingskar til levnedsmiddelanlæg og andre store emner. Siden 2006 har VMP været hovedleverandør af gearkomponenter til Siemens Winergy som p.t. køber cirka 3.000 gearkomponenter årligt.
Læs mere om: vmp
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093