23948sdkhjf

Forsinket vingeprojekt koster job hos SSP Technology

Funktionærerne står for skud hos den fynske leverandør til vindmølleindustrien, som har måttet sige farvel til 12 medarbejdere efter et hårdt år.
SSP Technology tager konsekvensen af et år med meget røde tal på bundlinjen. Men hvor lavvande i ordrebeholdning tidligere har kostet arbejdspladser på fabriksgulvet er det nu 12 funktionærer i udviklingsafdelingen og administrationen, som mister jobbet. Det skriver fyens.dk.

Regnskabet fra den sydfynske leverandør til vindmølleindustrien viser et 2014-driftsresultat før afskrivninger på -22 mio. kr.

Årsagen til den økonomiske nedtur er et stort vingeprojekt, der blev forsinket og dermed dyrere end ventet. Det har både givet større personaleomkostninger og ekstraomkostninger til leverancer fra underleverandører.

- Vi har som udviklingsvirksomhed et relativt højt beredskab med mange specialister blandt medarbejderne. Når så et projekt bliver udskudt og udskudt fra kundens side, som i dette tilfælde, er det dyrt at holde funktionærstaben uændret, siger direktør Flemming Sørensen til fyens.dk.

Original artikel: http://www.fyens.dk/svendborg/Moelleminu...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093