23948sdkhjf

Nordjysk værftsfusion

Karstensens Skibsværft og Danish Yachts slår sig sammen. Beskæftigelsen ventes at stige på sigt.
Skibsværfterne i Skagen har netop offentliggjort planer om at fusionere, fremgår det ifølge skagenavis.dk i en pressemeddelelse.

Karstensens Skibsværft ønsker at bevare de kompetencer, der gennem årene er oparbejdet på Danish Yachts, og kombinere dem med egne kompetencer. Det skal danne grundlag for aktiviteter, der skal foregå på Danish Yachts’s område.

- Disse samlede kompetencer vil blive udviklet og medvirke til den fortsatte udvikling af Skagen. Danish Yachts’s bygninger og anlæg vil hjælpe med tiltrække nye kunder og bidrage til Karstensens fremtidige udvikling og øgede aktiviteter, skriver de to værfters ledelse.

Indflydelse på kort og langt sigt
Fusionen forventes at betyde ændringer og
Danish Yachts har været i familien Sørensens eje siden 2002. I den tid er selskabet undergået væsentlige forandringer, idet værftet har udviklet sig til at være en ledende producent af avancerede lystyacht’s og skibe af kulfiber.

I de senere år har værftet med succes overført sin kulfiberteknologi fra superyacht-verdenen til verdenen for kommercielle fartøjer.
omskoling af arbejdsstyrken. På sigt har Karstensens dog tillid til, at det vil resultere i øget beskæftigelse.

Danish Yachts’ formand, advokat Jens Stadum, vil indtræde i bestyrelsen i Karstensens Skibsværft. Danish Yachts A/S navn og brand vil bestå uændret under den nye ejerstruktur.

Familien Sørensen vil ophøre med deres aktive involvering i Danish Yachts men vil fortsat følge den fremtidige udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098