23948sdkhjf

Junget udvider ejerkredsen

To ledende medarbejdere køber sig ind i virksomheden.
Maskinleverandøren tager det første skridt mod et generationsskifte. Der er tale om et delvist management buy-out med to eksterne investorer GB Holding ApS og CFP Group A/S. Tidligere på året var Junget i en anden salgsproces, der dengang faldt til jorden.

Junget har siden overtagelsen i 1970 været ejet af familiefirmaet CFP Group A/S med fjerde generation. Her er Rolf Malling Petersen bestyrelsesformand og femte generation, Jesper Malling Petersen, er administrerende direktør.

- Som et led i den nye strategiplan har familien ønsket at inddrage en del af ledelsen i ejerkredsen, fortæller administrerende direktør Poul Thøgersen.

To ledende medarbejdere
Den nye ejerkreds består af to ledende medarbejdere - teknisk chef Ole Greibe Nielsen og administrerende direktør Poul Thøgersen - og to eksterne investorer GB Holding og CFP Group.

Poul Thøgersen glæder sig over, at CFP Group fortsat vil være en del af Jungets ejerkreds, samtidig med at der også tilføres ny inspiration fra GB Holding.

Ledelsen vil fortsætte den positive udvikling i selskabet og yderligere forstærke og strømline indsatsen på såvel eksisterende som fremtidige fokusområder ifølge de planlagte strategier, herunder optimering af processer og services set i lyset af den markedsmæssige situation.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082