23948sdkhjf

Folke Larsen får tysk skrueteknik i sortimentet

Weber Automation Nordic overgår til montagevirksomheden.
Glostrup-virksomheden Folke Larsen Eftf. udvider sit udbud inden for montage og automatiske skrueløsninger. Det er Weber Automation-agenturet i Danmark overgår til virksomheden.

- Vi ser det som en meget stor styrkelse af vores aktiviteter inden for montage. Vi udvikler hele tiden nye løsninger og kan nu også udvide inden for især mindre skruer og automatisering, siger administrerende direktør Peter Larsson.

Den administrerende direktør ligger vægt på, at Webers kunder får en større serviceorganisation at trække på og en meget større nærhed.

Folke-Larsen bliver agent for Weber, og alle danske Weber-kunder får fortsat Jørgen Bech som konsulent.

- Vi er meget glade for og stolte af, at Jørgen Bech flytter med til Folke-Larsen, og at han vil fortsætte som Weber konsulent. Kunderne vil få fordel af, at Jørgen Bech nu også får hele Folke-Larsens øvrige montageprogram med sig. Folke-Larsen har sit eget specialiserede serviceværksted, der nu også står til rådighed for Webers kunder i Danmark, siger Peter Larsson.

Helt overordnet er det Folke-Larsens strategi at udvikle flere montageløsninger. Virksomhedens 17 ansatte er i forvejen godt i gang inden for større skruer og bolte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078