23948sdkhjf

Vestjysk værft slår firmaer sammen og skifter navn

Navneændringen sker, fordi værftet har ambitioner om vækst i udlandet.
Hvide Sande Shipyard, Steel and Service er det nye navn for Hvide Sande-værftet. Tidligere var virksomheden delt i tre firmaer, Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri, Seasight Steel og Seasight Handling.

Med en central placering for omfattende aktiviteter i Nordsøen har Hvide Sande Shipyard, Steel og Service igennem mange år bygget og serviceret skibe og produceret avancerede stål- og aluminiumskonstruktioner.
Virksomhedens ambitioner er, at der skal skabes vækst i både Danmark og internationalt.

- Vi samler vores nuværende tre firmanavne til ét stærkt international brand, som klart og tydeligt kommunikerer, hvad vi kan, og hvem vi er, skriver Hvide Sande Shipyard and Steel i en pressemeddelelse.

Hvide Sande er nu hovedbrandet, der samler de tre afdelinger. Shipyard bygger og servicerer alle typer skibe, Steel designer og bygger avanceret stål- og aluminiumkonstruktioner og Service assisterer med stevedoring, kranopgaver og andre services.

Værftet producerer løsninger til de største virksomheder i offshorebranchen og yder services i omkring Hvide Sande Havn.Virksomheden har eksisteret siden 1950 og har cirka 100 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125