23948sdkhjf

Nyudklækkede dimittender kickstarter karrieren hos Aalborg CSP

Tre nyudklækkede dimittender er blevet tilbudt fastansættelse hos Aalborg CSP efter at have gennemført virksomhedens studieprogram.
Studieprogrammet er blevet udformet til at understøtte en langsigtet vækststrategi. I år har programmet været genstand for stor interesse, og virksomheden har modtaget ti gange så mange ansøgninger sammenlignet med året forinden.

De nye talenter kommer til at arbejde i virksomhedens hovedkvarter i Aalborg hvor de skal arbejde indenfor forskellige områder.

Anders Egsdal er maskinmester fra Aarhus Maskinmesterskole og har været involveret i programmet i fem måneder som praktikant og skrev også sin bacheloropgave hos virksomheden.

Thomas Frausing Jensen har netop afsluttet sin uddannelse fra UCN i Aalborg som Financial Controller. Han sluttede sig til Aalborg CSP for seks måneder siden og skrev sin afsluttende opgave i samarbejde med virksomheden.

Patrick Thomsen har afsluttet sine studier som produktionsteknolog på UCN. For fem måneder siden begyndte han at arbejde som praktikant, hvilket efterfølgende førte til et projektsamarbejde. Patrick fortsætter sin karriere hos Aalborg CSP's søsterselskab BK Engineering som mekanisk tekniker med fokus på udvikling og gennemgang af 3D-modeller såvel som tekniske 2D-tegninger til nye og eksisterende produkter.

Voksende interesse i Aalborg CSPs studieprogram
Aalborg CSP's studieprogram blev lanceret med henblik på at støtte virksomhedens langsigtede vækststrategi igennem kontinuerlig rekruttering af talenter.

- Aalborg CSP hylder innovation, og vi er glade for at kunne konstatere, at ti gange så mange kandidater har ansøgt om diverse trainee-stillinger, praktikophold og projektsamarbejder sammenlignet med året før. Det giver os en stor fordel, eftersom vi kan håndplukke de bedste tekniske, udviklingsmæssige og forretningsmæssige talenter til at samarbejde med os om at skabe en grøn forskel, sagde Peter Kvist, HR-chef, Aalborg CSP.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08