23948sdkhjf

HI 15 klar med rekordmange verdensnyheder

Når HI 15 ruller i Herning den 22.-24. september, vil der være 98 nyheder i kategorien verdensnyheder at finde rundt på de mere end 500 udstilleres stande.
Af de 98 verdensnyheder i Herning er de 43 kategoriseret som trestjernede.

Verdensnyheder er nyheder, der ikke har været præsenteret på internationale udstillinger før 13. april i år, og antallet af verdensnyheder er i år rekordhøjt på HI-Messen.

Det fortalte arrangørerne fra Messecenter Herning torsdag den 25. juni i København, hvor der i IDA-huset i København var godt 60 presse- og fagfolk med til opstartsmøde frem mod messen i september.

Alt i alt byder teknologi- og industrimessen lige nu på 227 godkendte nyheder, der alle er bedømt af fagfolk under HI Marks, og de præsenteres samlet som en del af messen.

Skærpet konkurrence
Den store mængde nyheder er med til at understrege, at HI-messen har vind i sejlene. Administrerende direktør for MCC, Georg Sørensen, slog på opstartsmødets fast, at industri- og teknologimesssen står stærkere end nogensinde før. Det gør messen fordi, at omgivelserne og de afmattende år sammen i samspil med internettet er med til at skærpe konkurrencen og kravene til en messe, hvor mennesker fysisk møder op.

Og det er netop det menneskelige møde, der lægges vægt på omkring HI 15.

- Facebook er godt, men face to face er dobbelt så godt, sagde Georg Sørensen på opstartsmødet.

Formand for messsekomiteen, administrerende direktør Jørgen Stenberg, bakkede budskabet op.

- Man kan finde alle produkter på internettet, men du kan ikke finde løsningerne, sagde han og henviste til, at løsninger opstår, når mennesker er i dialog med hinanden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064