23948sdkhjf

Udlandet efterspørger Bama’s betonblandere

Hadsund-fabrikken oplever et stigende salg.
Bama, betonblandingsdelen hos Borup Andersens Maskinfabrik i Hadsund, oplever en fremgang på betonblandere på eksportmarkedet. På et typisk år sælger Bama mellem 100 og 120 blandere. Allerede nu er salget tæt på 80. Virksomheden oplever blandt andet, at det er en fordel at være dansk.

- Vi er ikke de eneste, der laver blandemaskiner i Danmark, og Danmark er rigtig godt placeret på blandemaskinernes verdenskort. Kunderne har stor tillid til, at det er made in Denmark, og det skal ikke være made in Taiwan, fortæller de os, siger Rene Borup Andersen, som er direktør.

Han fortæller, at man udmærket vidste i en årrække, at der lå et potentiale. Omsider er eksporten nu kommet alvorligt i gang. Bama har styrket sit forhandlernetværk, og en sælger i Ungarn har fået gang i hjemlandet og andre omkringliggende lande.

- Vi har i længere tid annonceret efter forhandlere rundt omkring i udlandet, og det har kastet nogle stykker af nu. Vi har fået en fornuftig hjemmeside, som har givet os utroligt mange henvendelser fra potentielle agenter og forhandlere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095