23948sdkhjf

ISO-certificering til OTV Plast

Vejen-virksomheden satser på større eksport med en ISO 9001:2008-certificering.
Hos OTV Plast har de valgt at blive ISO-certificeret i henhold til kvalitetssystemet ISO-9001:2008. Det er der to årsager til.

- På OTV fremstiller vi rigtig mange nye og forskellige emner hver eneste måned, og det stiller store krav til de interne procedurer. Specielt vores målsætninger for kvalitet og leveringssikkerhed er vigtige at nå. De ISO 9001: 2008-godkendte procedurer sikrer, at vi nu når vores målsætninger for disse områder, udtaler administrerende direktør Henrik Jylov.

Den anden vigtige grund til at blive ISO 9001-certificeret er den salgsmæssige. Implementeringen af ISO 9001-2008 er et vigtigt mål i OTV’s fortsatte strategi om at vokse på de skandinaviske markeder.

- Vi ser stigende krav til dokumentation af vores kvalitet hos vores samarbejdspartnere. Derfor er vi rigtig glade for netop dette certifikat, som vi er sikre på kan bringe os videre og sikre fortsat vækst, udtaler salgschef Anders Blåholm.

Specielt ved kontakten med større industrivirksomheder oplever OTV det som et klart plus, at de nu har mulighed for at dokumentere deres kvalitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.361