23948sdkhjf

Willbrandt Gummiteknik kom flot ud af 2014

Den sjællandske virksomhed fortsætter væksten og kom ud af 2014 med et ”meget tilfredsstillende” resultat.
2014 endte med en samlet bruttofortjeneste på 7,3 mio. kr. hos Willbrandt Gummiteknik, og det svarede til en vækst på godt 25 procent sammenlignet med året før.

På bundlinjen blev det til et overskud før skat på 2,8 mio. kr. svarende til en fremgang på 14 procent.

- Vi prøver at optimere forretningsgangene, så både vi og kunderne sparer penge, men stadigvæk får en høj kvalitet til den rette tid. Alle medarbejdere prøver at være fornuftige og tænke på omkostningerne. Samtidig har vi udviklet nye produkter, som giver en god dækning, forklarer administrerende direktør Johnny Anekjær om fremgangen.

Ved indgangen til 2015 overtog Willbrandt Gummiteknik Kolding-virksomheden Vibtex, og blandt andet på grund af dette opkøb forventer Johnny Anekjær yderligere fremgang i 2015.

- Mine forventninger til 2015 er meget positive, og vi ligger over budgettet for de første fire måneder. Vi har allerede ansat to medarbejdere og søger en yderligere nu. Overtagelsen af Vibtex giver også vækst og nye muligheder, ligesom vi har overtaget en medarbejder, som er flyttet med til vores lager og produktion i Haslev lidt syd for København, siger han.

Samtidig med offentliggørelsen af det flotte regnskab har Willbrandt Gummiteknik benyttet lejligheden til at skifte selskabsform fra ApS til A/S og hævet aktiekapitalen fra 200.000 kr. til 2 mio. kr.

- Vi vil gerne signalere udadtil, at vi er et solidt firma. Et A/S er større end et ApS, og med kapitalhævelsen vil vi gerne signalere overfor leverandørerne, at vi er et stærkt firma, siger Johnny Anekjær.

Læs hele Willbrandt Gummitekniks regnskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062