23948sdkhjf

Ny svejserobot hos Seasight Steel

Den vestjyske underleverandør ser nye muligheder efter investeringen i en ny svejserobot.
Netop i disse dage er Seasight-Steel ved at færdiggøre opsætningen af en større robotcelle, som har til formål at øge konkurrencekraften på især serieproduktion. Ifølge virksomheden selv vil den nemlig give optimeringer af svejsetiden på op til 60 procent.

- Potentialet i Motoman/Migatronic svejserobotten er stort og giver mulighed for at svejse emner, der vejer flere tons samt har større dimensioner, end man normalt ser i svejserobotter. Med to arbejdsstationer og en flytbar robot giver det mulighed for kontinuerlig svejsning uden ophold til opsætning, skriver Seasight-Steel i en pressemeddelelse.

De første opgaver til svejserobotten bliver at svejse transportudstyr og offshore-kraner, og derefter er den klar til at svejse andre produkter. Robotten kan programmeres på stedet eller offline på teknisk afdeling under udarbejdelse af produktionstegninger, hvilket giver en stor fleksibilitet i hverdagen.

Svejserobotten er ikke indkøbt for at erstatte medarbejdere, tværtimod forventes den at skabe flere jobs. Allerede nu er der udviklingsprojekter i gang i samarbejde med en række kunder, hvor produkterne er designet med henblik på at kunne svejses i robotten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.332