23948sdkhjf

Fynboer køber BJ Stål & VVS-konkursbo

Pilegaard-Henriksen fra Odense har købt resterne af stål- og VVS-virksomheden.
VVS- og sprinklervirksomheden har overtaget aktiver, driftsmidler, immaterielle rettigheder og varelageret fra konkursboet BJ Stål & VVS i Viborg. Pilegaard-Henriksen A/S fortsætter udførelsen af stål- og VVS-entrepriser fra adressen på Lundvej 38 i Viborg.

- Vi har kigget på muligheden for at oprette kontor og værksted i Jylland igennem længere tid, og jeg er ikke i tvivl om, at vi med købet af navnet BJ Stål & VVS og med Viborg som udgangspunkt har endnu flere opgaver foran os specielt i det jyske marked samt på entreprisesiden. Vi vil med andre ord ikke stå stille, når der viser sig et perfekt match. Med købet vil vi udvikle os i Jylland - og derved også os selv – yderligere, siger administrerende direktør Bo Jørgensen.

Med købet udvider Pilegaard-Henriksen således sine forretningsaktiviteter i Jylland og bliver derved landsdækkende med kontorer og værksteder i Odense, København og nu Viborg. Derudover er Thule Air Base på Grønland en mere eller mindre fast arbejdsplads. Virksomheden har i alt cirka 130 ansatte.

BJ Stål & VVS gik i konkursbehandling i slutningen af april.

Entrepriser og serviceopgaver fra BJ Stål & VVS søges nu løst i Pilegaard-Henriksen regi, og der arbejdes således med ansættelse af mandskab i øjeblikket til de entrepriser og serviceopgaver, som er overtaget, oplyser Pilegaard-Henriksen. Navnet BJ Stål & VVS bliver i fremtiden et binavn under den fremtidlige afdeling i Midtjylland i Pilegaard-Henriksen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109