23948sdkhjf

Det sker: Dansk fællesstand på Elmia Subcontractor

Traditionen tro arrangerer Center for Underleverandører og Den Danske Ambassade i Stockholm en dansk fællesstand på den svenske underleverandørmesse.
Det er niende gang, at Center for Underleverandører og Den Danske Ambassade i Stockholm samarbejder om at promovere dansk underleverandørindustri gennem netværket ”Danish Subcontractors” på den svenske messe.

- Elmia Subcontractor er uden sidestykke Nordeuropas vigtigste industrimesse for de danske underleverandører, som vil markedsføre sig på vore nærmarkeder, fortæller Knud Hareskov, partner i CFU

- Og skal man i dag som dansk underleverandør drive rentabel virksomhed, er et større geografisk marked næsten et must, og her er de nære eksportmarkeder et logisk og naturligt valg. Det er naturligvis dejligt, at der samtidig synes en væsentlig stigende optimisme og fremgang i den svenske industri, fortsætter han.

Elmia Subcontractor er med sine 1.200 udstillere fra cirka 30 lande samlet i fire haller fordelt på over 17.000 kvadratmeter på Nordeuropas største rendyrkede underleverandørmesse. Messen besøges af et stort antal beslutningstagende indkøbere fra den svenske industri. I 2014 besøgte godt 16.500 beslutningstagere og andre interesserede messen.

Den Danske Fællesstand er som i de seneste to år centralt placeret i Hal B.

- Med plads til 24 virksomheder glæder vi os som sædvanlig til at medvirke til opbygningen af et stort og synligt netværk af danske underleverandører, hvor samarbejder og fællesskabet er med til at skabe resultater både for ny og gamle udstillere, erklærer Knud Hareskov, og forsætter.

- Ikke mindst nye udstillere kan have fantastisk gavn af samværet med virksomheder, som længe har været på standen og markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079