23948sdkhjf

Falck Schmidt ACE i vigtigt, kinesisk samarbejde

Fredericia-virksomheden har netop indgået en eksklusivaftale med Tianjin ABN Mechanical & Electrical Equipment, der er en stor kinesisk producent af anlæg til rensning af olie.
Aftalen indebærer, at det kinesiske selskab har fået eneforhandlingen på Falck Schmidt ACE’s kompositprodukter i både Kina, Hongkong og Taiwan.

- Vi er utroligt glade for, at det er lykkedes os at få en aftale i stand med en så stor og velrenommeret kinesisk virksomhed, udtaler Falck Schmidt ACE’s administrerende direktør, Bo Rasmussen.

- Vi har en identisk indstilling til at erobre kinesiske markedsandele på vore high-end kulfiberapplikationer til den generelle kinesiske industri samt trykrørsapplikationer i glasfiber til vandbehandlingsanlæg, fortsætter han.

- Vi har længe set det som en seriøs, dansk samarbejdspartner, som kan tilføre vores virksomhed en høj koncentration af videnbaserede produkter, og i Falck Schmidt ACE har vi fundet lige netop den indstilling og de produkter, som kan bringe vores virksomhed op i den helt tunge ende af den kinesiske industri, udtaler Qiao Du, global director of Business Development hos Tianjen ABN Mechanical & Electrical Equipment.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125