23948sdkhjf

Kimas køber op i konkursbo

Underleverandøren har købt dele af Jagi og redder dermed en del sydjyske arbejdspladser.
Kimas har overtaget kundeporteføljen, samtlige igangværende opgaver og otte medarbejdere fra Jagi. Maskinpark og bygninger er ikke fulgt med i købet. Det oplyser Michael Mikkelsen fra Kimas til Metal Supply.

- De nye medarbejdere er rykket ind på vores virksomhed. To af dem, der er kommet med, er produktionschefen og værkføreren, og de har fået tilsvarende jobs hos Kimas. Så der er egentlig ikke sket den store ændring ud fra Jagis kunders synspunkt, siger Michael Mikkelsen.

- Men overtagelsen er lige så meget sket for at sætte punktum for konkursen og vise, at kunderne kan blive serviceret videre og medarbejderne kan fortsætte med at arbejde, tilføjer han.

Kimas har i forvejen 20 medarbejdere, og der bliver dermed tale om en udvidelse på små 50 procent. Rent omsætningsmæssigt vurderer Michael Mikkelsen, at der bliver tale om en tilsvarende stigning, og opkøbet bringer også nye kompetencer til Kimas.

- Jagi har beskæftiget sig meget inden for inventar, og det er en kompetence, som Kimas ikke har haft før. Der har desuden været en del opgaver inden for lettere konstruktioner og svejsearbejder, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094