23948sdkhjf

Nyt om navne: Fra AL-vac til GMV

En af løfte- og håndteringsudstyrsbranchens mest erfarne konsulenter Svend Mortensen skifter nu fra AL-vac A/S til GMV A/S.
- Vi er rigtig glade for at byde Svend velkommen hos GMV A/S. Vi har igennem mange år kendt Svend som en dygtig og vellidt konsulent, og vi ser det som en stor styrke, at Svend starter hos os, udtaler en af indehaver hos GMV Erik Pedersen.

GMV er en af Danmarks førende leverandører af produkter og løsninger til afhjælpning af manuelle tunge løft i byggeri og industri. Virksomheden har forhandlernetværk på cirka 20 eksportmarkeder og varetager salget direkte på det danske marked. Det er netop positionen på det danske marked, som styrkes med ansættelsen af Svend Mortensen.

- Jeg har glædet mig rigtig meget til at starte hos GMV. Jeg har været næsten 14 år hos AL-vac, og selvfølgelig har der været mange spændende år, men de seneste år har været ret turbulente hos AL-vac. Så da muligheden bød sig for at kunne starte hos GMV, var jeg ikke et sekund i tvivl. GMV er en vækstvirksomhed med en god forretningsmodel, og det glæder jeg mig til at blive en del af, udtaler GMV’s nye danske salgschef Svend Mortensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11