23948sdkhjf

AAOsteel indleder jagten på ny direktør

Jørn Krogager fratræder torsdag. Indtil en ny CEO er fundet, indsættes en interim direktør.
Jørn Krogager tiltrådte hos AAOsteel, det daværende Aage Østergaard, i 2011 med det altoverskyggende formål at igangsætte en turnaround hos den østjyske underleverandør.

Det mål er nu nået, og AAO-topchefen har derfor fundet tiden moden til at give tøjlerne videre. Torsdag er hans sidste arbejdsdag, og dermed skal bestyrelsen hos AAOsteel i gang med at finde en ny CEO. Som en midlertidig løsning har man indsat Hans Jørgen Nielsen som interim direktør, indtil en permanent løsning findes.

- Han har en selvstændig virksomhed, hvor han har specialiseret sig i interim ledelse, som han har beskæftiget sig med gennem en årrække. Derudover er han årgang 1949, har en revisionsbaggrund og har tidligere fungeret som økonomidirektør i flere virksomheder, fortæller Jørn Krogager.

Han understreger, at skiftet i toppen hos AAOsteel er helt udramatisk og sker med bestyrelsens fulde forståelse.

- Virksomheden har været igennem nogle meget turbulente år, og nu er turnarounden gennemført, og det er en anden profil, virksomheden har brug for. Nu er det mere en salgsorienteret direktør, vi søger i stedet for en generalist som mig, forklarer Jørn Krogager.

- Jeg kunne måske godt have fortsat i stillingen et år mere, men virksomheden skal i gang med en ny strategiproces, og hvis man går ind i sådan en, så det min holdning, at man er nødt til at følge den til ende. Jeg har gået og tumlet med de sidste tre måneder, om jeg var den rigtige mand til at føre den til ende og kommet til den konklusion, at det var bedre at få nye kræfter ind, uddyber han.

Jørn Krogager vurderer, at en ny CEO vil være på plads hos AAOsteel i løbet af tre-seks måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093