23948sdkhjf

Grundfos og Samsung udvider samarbejde

De to koncerner har underskrevet en global partnership agreement, der skal gøre det lettere for de to at samarbejde på globalt plan.
Alle øjne i rummet var rettet mod præsentationen. Seonghoon Lee fra Samsung C&T gav tilhørerne indsigt i nogle af den koreanske entreprenørvirksomheds store, fremtidige projekter rundt omkring i verden. Mange har med nye skyskrabere til millionbyer at gøre, andre knytter sig til stadionbyggerier i forbindelse med klassiske sportsbegivenheder.

Fælles for dem er, at de alle er på kornet hos Samsung C&T – og at sandsynligheden for, at de bliver udstyret med Grundfos-pumper er væsentligt forøget. Præsentationen var nemlig en del af en workshop, hvor en global partnership agreement (GPA) mellem de to industrivirksomheder blev underskrevet. Aftalen tilføjer mere værdi til et allerede veletableret forhold, som de to har haft i en årrække.

- Vi er meget glade for samarbejdet, som vi mener er gavnligt for begge parter. GPA’en er et vigtigt skridt, der har en stor effekt på vores forretningsforhold, da den gør det muligt for Samsung C&T og Grundfos at håndtere store, globale projekter sammen på en nem måde, hvor vi kan få meget ud af hinanden, siger Junghwan Moon, senior researcher hos Samsung C&T.

Et eksempel på fordelene ved GPA’en er, at et samarbejde kan indledes allerede i de tidlige projektstadier. Det gør det eksempelvis muligt for Samsung C&T at bringe Grundfos på banen i forhold til at bidrage til design og konstruktion af de pumperelaterede dele af Samsung C&T’s byggerier. Inden GPA’en blev det håndteret af underleverandører.

Handler globalt sammen
Forholdet mellem Samsung C&T og Grundfos tog for alvor fart i 2011, hvor en ”memorandum of understanding” mellem de to virksomheder blev underskrevet. Siden da har Building Services, Research & Technology og Global Customer Reach hos Grundfos arbejdet tæt sammen med forskellige afdelinger hos Samsung C&T for at skabe konkrete initiativer og samarbejdsmodeller mellem de to koncerner, der kan blive til udviklingsmæssige og kommercielle fordele for begge parter.

- Et så tæt forhold til en virksomhed som Samsung C&T er af meget stor værdi. Det gør det muligt for os virkelig at forstå vores kunde og deres behov, og det gør os i stand til at bruge vores styrker til at skabe mere værdi for dem i deres byggeprojekter. Med GPA’en kan vi drage fordel af de to virksomheders globale tilstedeværelse og handle ensartet og hurtigt, ligegyldigt hvor et projekt foregår, siger Monty Scott, international project sales manager hos Grundfos.

Han er del af Global Customer Reach-teamet, og håndterer store projekter overalt i verden. Med GPA’en kan han og hans kollegaer se frem til hurtig involvering, så det fremover bliver mere sandsynligt, at verdens skyskrabere vil blive udstyret med Samsung C&T’s og Grundfos’ fælles kompetencer.

- Hos Samsung C&T ønsker vi at give vores kunder verdens bedste løsninger. Det samme gælder for Grundfos. Det er en af grundene til, at vores samarbejde fungerer godt, lyder det fra Junghwan Moon.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078