23948sdkhjf

Det sker: Fremtidens guidelines for hygiejnisk design

Staalcentrum og FoodNetwork vil lave fremtidens guidelines inden for hygiejnisk design og relaterede emner.
Udstyrsproducenter udtrykker behov for at styrke mulighederne for, på et objektivt plan, at dokumentere hygiejnisk særklasse af deres produkter. Fødevareproducenter oplever et stadigt større behov for at kunne opstille krav til validering af processer således, at en god hygiejnestatus opnås gennem hele et procesudstyrs levetid.

Endvidere står aktører inden for kvalitetssikring og rengøring ofte med oplevelsen af, at der ikke er tilstrækkelig feedback i kæden, som sikrer forbedring af for eksempel problematisk udstyrsdesign.

Kom og hør en række toneangivende virksomheders input til, hvordan vi i Danmark skaber aktiviteter, der udbygger og udfordrer allerede eksisterende guidelines.

Arbejdsområderne er: proceslinjer, åbne systemer, lukkede systemer, kabelføringer, svejsning og uddannelse. Der er på mødet rig mulighed for at netværke og give input til arbejdet med guidelines. Det er muligt at komme med i arbejdsgrupperne, hvis man ønsker at blive inddraget tættere i processen og sætte sit præg på de nye guidelines.

Mødet holdes 8. maj, 2015 hos Audi Fredericia, Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia. Mødet er gratis, men tilmelding er nødvendig på http://www.staalcentrum.dk .

Program for dagen
8.50-9.00: Velkomst v/Arne Jensen, bestyrelsesformand, Staalcentrum
9.00-9.30: Fødevareindustriens behov for ensartet dokumentation af hygiejnisk kvalitet og levetid af procesanlæg, Erik Brøndum, Tulip Food Company
9.30-9.50: Endnu ikke fastlagt indlæg fra udstyrsleverandør
9.50-10.10: Behov for forventningsafstemning og fælles referenceramme som grundlag for optimale handelsforhold, Mogens Andreasen, LP Kolding
10.10-10.30: Styrken ved ”objektiv” information i forbindelse med markedsføring af hygiejniske produkter, Niels Vindsmark, NGI
10.30-10.50: Pause
10.50-11.10: Fælles udfordringer i forhold til hygiejnisk design set med rengøringsbranchens briller, Kim Petersen, FoodSafe
11.10-11.30: Rengøringsvalidering – metoder og praksis, Jørgen Espiritu Kjeldsen, Hygiejnefokus
11.30-12.00: Kort introduktion fra tovholderne på arbejdsgrupperne til nye guidelines
12.00-12.45: Frokost
12.45-13.45: Workshop, hvor deltagerne kan give input til arbejdet med guidelines
13.45-14.00: Opfølgning på workshops og den videre proces
14.00-15.00: Repræsentantskabsmøde (kaffe og kage indtages under mødet)

Yderligere oplysninger får hos forretningsfører Jon K. Kold, Staalcentrum tlf. 8870 7515 eller seniorkonsulent Alan Friis, Staalcentrum tlf. 4248 2482 .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097