23948sdkhjf

Weldadvice går ind i USA

Den danske ingeniørvirksomhed har åbnet sin tredje filial – denne gang i Texas.
Gennem en årrække har Weldadvice løst rådgivningsopgaver for den danske og europæiske industri. I 2010 kom en svensk filial til, og nu er altså også USA kommet med i folden med en filial i Corpus Christi i Texas.

- Weldadvice US er et selvstændigt selskab. Vi vil servicere både vindmølleindustrien og deres leverandører, men også anden industri, hvor de har regler på europæisk niveau. Der vil vi gerne ind over NDT-inspektioner på level 3 niveau. Vi har også nogle kursusaktiviteter, som vi gerne vil tilbyde til de, der behov for opkvalificering i henhold til kundespecifikke krav eller ønsker træning forud for certificering i henhold til ASNT-SNT-TC-1A, den amerikanske standard for certificering af NDT-personale, fortæller John Stecher Christensen fra Weldadvice.

Til at stå i spidsen for den amerikanske afdeling er valget faldet på Anders Kaae, der også er indtrådt som partner. Han kommer til at råde over yderligere tre medarbejdere, men kan samtidig trække på ressourcer fra både Danmark og Sverige.

- I princippet kan vi dække opgaver world wide fra vores kontorer, men det har alligevel stor betydning, at man er lokalt til stede for at få opgaverne, forklarer John Stecher Christensen, der derfor også ser yderligere muligheder for ekspansion.

- Der er helt klart også planer om at starte i Asien på et tidspunkt. Vi vil gerne servicere leverandører til vindmølleindustrien i Asien og hjælpe dem med at prækvalificere sig til opgaver i vindmølleindustrien, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078