23948sdkhjf

Dansk vippebeslag får pris

Det dansk producerede Tilter-beslag er blevet belønnet på en tysk møbelmesse. Procuenten, Betech, tror på succes i hele Europa.
Beslaget, der har fået navnet Tilter, monteres direkte på gassøjlen på en kontorstol, hvor det giver brugeren mulighed for at vippe stolen i alle tænkelige retninger. Det er udviklet og designet af nordmanden Svein Asbjørnsen fra firmaet SapDesign.

- En stol bør følge kroppens bevægelser, så man kan bevæge sig naturligt, mens man sidder ned, uden at man skal rejse sig og forstyrre resten af lokalet, siger Svein Asbjørnsen.

Belønnet for intelligent materiale og design
Tilter-beslaget har netop modtaget prisen for ”High Product Quality” på Interzum-messen i Køln, hvor det præsenteres fra den 5. til 8. maj 2015. Bedømmelseskriterierne er graden af innovation, funktionalitet, materialekvalitet, design og holdbarhed.

Tilter forhandles og produceres af den danske virksomhed Betech, hvis medarbejdere er specialister i gummibaserede produktløsninger, og nu skal Tilter markedsføres i hele Europa.

- Fra vores mange test i Norge kan vi se, at det er utrolig vigtigt at kunne sidde afslappet uden at lukke for blodgennemstrømningen til benene. Det er en komfort, som tusindvis af mennesker kan få glæde af hver dag, siger Brian Hoffmann Jørgensen, der er area sales manager hos Betech.

- Den foreløbige respons fra potentielle kunder i Europa har været meget positiv, og det bliver spændende at arbejde sammen med de mange kreative konstruktører og stoleproducenter, siger Brian Hoffmann Jørgensen fra Betech.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079