23948sdkhjf

Skærpet fokus giver bonus hos LSM Steel Construction

Energien bruges på underleverandør-arbejdet hos LSM Steel Construction - og det giver sorte tal på bundlinjen.
LSM Steel Construction opstod for to år siden på resterne af LSM Steels konkurs. Nu aflægger virksomheden sit første regnskab for en periode, hvor man har arbejdet fokuseret med at skærpe sin profil og titlen som underleverandør.

- Vi er udelukkende underleverandør og holder os til det. Vi bruger ikke energi på egenproduktion eller produktudvikling. Vi er i en noget slankere og bedre form nu, fortæller Kenneth Søvang, der ejer LSM Steel Construction sammen med Dennis Rasmussen.

Og netop det fokus har givet sorte tal på bundlinjen i virksomhedens første regnskabsår, der dækker perioden august 2013 til december 2014. Bruttofortjenesten lyder på 5.025.117 kr. og overskuddet på 383.000 kr, hvilket kom som lidt af en positiv overraskelse.

- Vi har brugt to år på at arbejde os væk fra konkursen, og det er gået rimeligt fornuftigt. Vores kunder har vist sig at være helt utroligt loyale, og der er også kommet nye til. Samtidig har vi haft en del omkostninger ved at komme i drift igen. Så vi havde slet ikke regnet med et overskud i den størrelsesorden, siger en tilfreds Kenneth Søvang, der forventer, at de positive takter fortsætter og derfor også forventer sorte tal for indeværende regnskabsår.

- Vi har en rimelig belægning i øjeblikket. Vi kan desværre ikke se et helt år frem, men vi forventer, at det kommer til at gå godt. Vi har fint med ordrer inde, men der er altid plads til flere, griner han.

Og skulle der komme flere ordrer, end de 10 fastansatte magter, så er der også råd for det.

- Vi har 10 faste mand, og så tager vi toppen med vikarer, slutter Kenneth Søvang.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078