23948sdkhjf

Bila hædret af Kawasaki Robotics

Det nordvestjyske projekthus har netop modtaget en hæderspris fra den japanske koncern Kawasaki Robotics for fremragende salgsarbejde i 2014.
Bila arbejder med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter, og virksomhedens administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen er netop kommet hjem fra forhandlermøde i Neuss i Tyskland, hvor Kawasaki Robotics overrakte prisen.

Kawasaki Robotics er en af verdens største robotproducenter, og Bila bliver blandt andet belønnet for deres præstation på markedet. Bila har konstant fokus på at udvide robotters anvendelsesområder samt på den vedvarende udvikling i brugen af robotter til rationalisering i den skandinaviske industri. Dette har gjort Bila til et forbillede for andre forhandlere i hele verden, hvorfor Bila bliver fremhævet på Kawasakis Europa kongres for udviklingen.

Bila har været eneforhandler af Kawasaki-robotter i Skandinavien siden 1999, og i 2014 blev rekorden slået for antallet af solgte robotter. Bilas administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen udtaler:

- Vi er naturligvis meget stolte af at have modtaget sådan en pris fra Kawasaki. Det beviser, at det vi gør på Bila er rigtigt. Vi arbejder hele tiden på at vækste og præstere, og med sådan en anerkendelse giver det bare endnu mere motivation til at fortsætte de gode takter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.415