23948sdkhjf

Rekordmange indstillinger til DIRA Automatiseringspris

Intet mindre end 50 unikke indstillinger kom der til DIRA Automatiseringsprisen 2015 inden deadline.
Kort før deadline den 31 marts kl 23.59 var der blot fem indstillinger til det års DIRA Automatiseringspris. Med en hektisk slutspurt blev der dog sat rekord med hele 50 unikke indstillinger. Til sammenligning var der 29 indstillinger i 2014.

Læs også: Hvem skal vinde Automatiseringsprisen?

- Det er dejligt at konstatere, at antallet af indstillinger til DIRA Automatiseringsprisen 2015 slår de tidligere år. Det er et tegn på, at stadig flere virksomheder får øjnene op for mulighederne med at optimere og effektivisere produktionen med automatisering og robotter, Simon Hoffgaard, formand DIRA.

Nominerede på plads den 14. april
De næste 14 dage bliver de mange ind-
I 2015 består juryen af
- Ole Madsen – Professor ved Institut for Mekanik og Produktion, Aalborg Universitet (Juryformand)

- Peter Krogh - Technical Manager ved Vola A/S

- Bjørn Godske – Journalist ved Ingeniøren med ansvar for produktion

- Nigel Edmondson - Direktør ved MADE

- Jesper Riis - Trelleborg Sealing solutions og gæstemedlem af juryen som vinder af DIRA Automatiseringsprisen 2014
stillingerne vurderet af juryen for DIRA Automatiseringsprisen. Jurymedlemmerne tildeler uafhængigt af hinanden de enkelte indstillinger point, som tælles sammen. De tre indstillinger med flest point nomineres herefter. For at juryen får godt kendskab til de nominerede, besøger juryen alle tre nominerede sammen med DIRA-medlemmer den 6. maj, 20. maj og 3. juni. Sidst på sommeren mødes juryen for at udnævne vinderen.

- Som DIRA’s formand glæder jeg mig til besøge de virksomheder, som juryen nominerer, da det typisk er virksomheder, der har gjort eller opnået noget ekstra, og som derfor er til stor inspiration for mig og andre i branchen, udtaler Simon Hoffgaard.

Navnet på vinderen offentliggøres i forbindelse overrækkelsen af prisen ved åbningen af HI15 den 22. september i Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078