23948sdkhjf

Bila med nyt tocifret millionoverskud

Automatiseringsvirksomheden fra Mors går dog en smule tilbage på bundlinjen trods stigende aktivitet i året.
Bila A/S kommer ud af regnskabsåret 2013/2014 med et overskud før skat på 10,2 mio. kr. Det er et fald på små 20 procent i forhold til året før, men tilbagegangen skyldes ikke dalende aktivitet – tværtimod:

- Regnskabsåret har været præget af omkostninger til udvidelse af salgsorganisationen, hvilket har medført lavere indtjening trods større aktivitet, beretter Bilas ledelse i årsrapporten for 2013/2014.

Ledelsen anser resultatet for tilfredsstillende og forventer, at både aktiviteter og indtjening undergår en positiv udvikling i det kommende år.

Det er fjerde år i træk, at virksomheden, der primært beskæftiger sig med at fremstille, sælge og implementere automationsløsninger, præsterer et overskud på den gode side af 10 mio. kr.

Det gennemsnitlige antal fuldtidsmedarbejdere steg fra 109 til 117 personer i regnskabsåret, mens egenkapitalen er stort set den samme som året før.

Brancheanalyse
Bila hører til toppen af en dansk automationsbranche, der er præget en håndfuld store aktører og en underskov af virksomheder, som døjer med at lave betydningsfulde overskud.

Læs Metal Supplys brancheanalyse af automationsbranchen: - For mange i automationsbranchen tjener for lidt

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11