23948sdkhjf

Haldor Topsøe indgår joint venture på projektering

Tyske Ferrostaal og Haldor Topsøe skal sammen udvikle og drive de kæmpe-industrianlæg, som Haldor Topsøe i dag leverer teknologien til.
Ferrostaal GmBH er en ledende projektudvikler af industrielle anlæg og skal sammen med Haldor Topsøe i et joint- venture udvikle, planlægge og drive store industrielle anlæg – det gælder blandt andet raffinaderier, methanolanlæg og gødningsfabrikker.

Det nye joint-venture får navnet Ferrostaal Topsoe Projects og får til huse i Essen i Tyskland.

- Ferrostaal Topsoe Projects er et perfekt match af kompetencer. Kombinationen af Haldor Topsøes teknolgi og vores evne til at udvikle projekter og facilitere investeringer betyder, at vi kan give vores kunder en helt unik og attraktiv løsning, siger Dr. Klaus Lesker, adm. direktør hos Ferrostaal.

Hos Haldor Topsøe ser man stort potetiale for vækst og nye forretningsmuligheder i konstallationen.

- Etableringen af nye partnerskaber for hurtigt at få foden inden for på nye forretningsområder og for at øge vores nuværende markedsandele er et af fokusområderne i vores vækststrategi. Derfor er joint-venturet et kæmpe skridt i den rigtige retning. Vi forventer da også, at joint-venture vil skabe muligheder inden for drift og vedligehold af industrielle anlæg, et område som vi i øjeblikket har fokus på at udvide, siger Bjerne S. Clausen, adm. direktør hos Haldor Topsøe.

Haldor Topsøe og Ferrostaal har allerede arbejdet sammen I et stykke tid – senest på to store anlæg I Tanzania og Cameroun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078