23948sdkhjf

Robotnørder går efter million-ordrer

Klare målsætninger i det nystartede robot- og automationsfirma Manomatic i Viborg.
To totalentrepriser det første år og en solgt robot om måneden. Sådan lyder de umiddelbare målsætninger hos robotfirmaet Manomatic i Viborg. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Firmaets fire stiftere og indtil videre eneste medarbejdere betegner overfor avisen sig selv som robotnørder. Og de har haft travlt med deres passion siden starten den 1. januar 2015.

- Det kræver rigtig meget salgsarbejde her i starten, og det er en lang proces at vinde opgaverne hos nye virksomheder, siger Michael Rasmussen, servicechef hos Manomatic, til Viborg Stifts Folkeblad.

Klar strategi fra første færd
Han står sammen med administrerende direktør Ulf Egeberg, tekniske chef Ruben Lund og salgsdirektør Claus Capion bag firmaet.

Af de 150 tilbud, som ligger ude hos kunder, er 40 blevet til opgaver. De omfatter både opbygning af nye anlæg med robotter og service af eksisterende anlæg. Og det er helt på linje med firmaets strategi. For de fire Manomatic-bagmænd vil både veksle mellem service og byggeri, og sikre sig en god blanding af store og små opgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.425