23948sdkhjf

Hvem skal vinde Automatiseringsprisen?

Jagten på kandidater til DIRA Automatiseringsprisen 2015 er gået ind i den afgørende fase. Deadline for at indstille kandidater nærmer sig.
Ved åbningen af HI 2015 bliver det afgjort, hvem der løber med DIRA Automatiseringsprisen. Men først skal der findes værdige kandidater til prisen.

DIRA har åbnet for indstillinger, og indtil nu er der kommet fem forslag. I 2014 blev det til 29 indstillinger efter en flot slutspurt, så tallet skal i år meget højere op inden deadline den 31. marts.

Opfordringen fra DIRA er derfor klar: Kom med bud på kandidater der vil være værdige modtagere af DIRA Automatiseringsprisen – måske endda uden at have tænkt over det før nu.

Sådan indstiller du en kandidat:
DIRA Automatiseringsprisen bliver hvert år uddelt til en person, et team eller en virksomhed, der har bidraget væsentligt til at øge én eller flere danske virksomheders konkurrenceevne og/eller til at fastholdelse af arbejdspladser i Danmark gennem automatisering baseret på robotteknologi. Der ligges vægt på at anvendelsen er sket på en banebrydende måde, eller at vinderen har bidraget innovativt til udvikling af robotteknologien.

Alternativt kan DIRA Automatiseringsprisen tildeles en person, et team eller en virksomhed, der har bidraget væsentligt til at forbedre det fysiske arbejdsmiljø i industrien gennem nytænkning i automatisering og indførelse af robotteknologi.

Sidste frist for indstillinger til DIRA Automatiseringsprisen er den 31. marts 2015. Vinderen bliver kåret på HI 2015 den 22. september 2015.

Læs mere om DIRA Automatiseringsprisen og hvordan du indstiller kandidater på dira.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.457