Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Dansk mineindustri satser på Kasakhstan

- Af Henrik Eilers

Danske producenter af maskiner til udvinding af mineraler har netop gennemført et forretningsfremstød i Kasakhstan.

Ifølge Børsen er Kasakhstan et af de mest lovende lande for øjeblikket, og det har fået en gruppe danske virksomheder, med FLSmidth i spidsen, til at gennemføre et eksportfremstød i landet. Det var Dansk Eksportforenings Mining and Quarry-gruppe, der gennemførte fremstødet, hvor også Fractum, Danfoss, Svendborg Brakes og ICT Logistics var med.

- Minesektoren i Kasakhstan er p.t. præget af gammel østeuropæisk og russisk teknologi. Derfor skal de ud og have moderne vesteuropæisk teknologi, udtaler Bo Arup, Business Development Manager hos FLSmidth Minerals til Børsen.

For tiden udvindes mere end 60 forskellige mineraler i Kasakhstan, og landet er i færd med at vende sig bort fra Rusland for i stedet at søge vestlige samarbejdspartnere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 15.058 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

FCP Flat-head SUMOCHAM borspidser med 0,1 DIAMETER I SPRING!!!

29. august 2014 00:00
KJV A/S

ISCAR var de første til at lancere bor med 90-graders vinkel til flade huller med 0,5mm spring. Nu tilføjer ISCAR borespidser med 0,1 mm spring fra Ø8 til Ø25,9mm.

AVN Teknik – sørger for gratis transport til Automatik Messen!

29. august 2014 00:00
AVN Teknik A/S

Hop ombord i Au­toma­tikbus­sen, onsdag d. 10. september - og bliv transporteret direkte til Brøndby Hallen. Du skal bl.a. høre et spændende foredrag omk ...

Flex Force A/S - din be­mandings­partner - fylder 2 ÅR

29. august 2014 00:00
Flex Force A/S

Flex Force A/S fylder 2 år - vi er en del af JuhlerGroup med 35 års erfaring inden for rekruttering og vi­karbranc­hen.Flex Force har et godt tilbud til ...