Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Dansk mineindustri satser på Kasakhstan

- Af Henrik Eilers

Danske producenter af maskiner til udvinding af mineraler har netop gennemført et forretningsfremstød i Kasakhstan.

Ifølge Børsen er Kasakhstan et af de mest lovende lande for øjeblikket, og det har fået en gruppe danske virksomheder, med FLSmidth i spidsen, til at gennemføre et eksportfremstød i landet. Det var Dansk Eksportforenings Mining and Quarry-gruppe, der gennemførte fremstødet, hvor også Fractum, Danfoss, Svendborg Brakes og ICT Logistics var med.

- Minesektoren i Kasakhstan er p.t. præget af gammel østeuropæisk og russisk teknologi. Derfor skal de ud og have moderne vesteuropæisk teknologi, udtaler Bo Arup, Business Development Manager hos FLSmidth Minerals til Børsen.

For tiden udvindes mere end 60 forskellige mineraler i Kasakhstan, og landet er i færd med at vende sig bort fra Rusland for i stedet at søge vestlige samarbejdspartnere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 14.961 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

ARCUSAFLEX kobling er et meget fleksibelt svinghjul kobling

23. juli 2014 00:00
Technoflex ApS

ARCUSAFLEX kobling er en meget fleksibelt svinghjul kobling med en aksial plug­-in-fa­cili­tet, der giver en vrid­ningsmæs­sigt blød forbindelse mellem en forb­rændings­motor og en arbejdsmaskine.

Varme kan stoppe dine maskiner

21. juli 2014 15:03
AVS Danmark ApS

Det sker, når du mindst venter det! Høje temperaturer kan stoppe elektronikken, som kontrollerer dine maskiner og gøre skade på relæer og kredsløb. A ...

Sikkert testrum til lithium-ionen fra DENIOS

23. juli 2014 00:00
Denios ApS

I mere end 30 år har firmaet Ads-Tec GmbH, udviklet og produceret robuste IT-systemer til industriel. Som partner og leverandør på området batterisyst ...

17. juli 2014
16. juli 2014
15. juli 2014
14. juli 2014
11. juli 2014
10. juli 2014