Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Dansk mineindustri satser på Kasakhstan

- Af Henrik Eilers

Danske producenter af maskiner til udvinding af mineraler har netop gennemført et forretningsfremstød i Kasakhstan.

Ifølge Børsen er Kasakhstan et af de mest lovende lande for øjeblikket, og det har fået en gruppe danske virksomheder, med FLSmidth i spidsen, til at gennemføre et eksportfremstød i landet. Det var Dansk Eksportforenings Mining and Quarry-gruppe, der gennemførte fremstødet, hvor også Fractum, Danfoss, Svendborg Brakes og ICT Logistics var med.

- Minesektoren i Kasakhstan er p.t. præget af gammel østeuropæisk og russisk teknologi. Derfor skal de ud og have moderne vesteuropæisk teknologi, udtaler Bo Arup, Business Development Manager hos FLSmidth Minerals til Børsen.

For tiden udvindes mere end 60 forskellige mineraler i Kasakhstan, og landet er i færd med at vende sig bort fra Rusland for i stedet at søge vestlige samarbejdspartnere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 15.094 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Ny administrerende direktør hos Søgaard Industri

16. september 2014 10:45

Som led i en større organisatorisk rokade hos Søgaard Industri er der den 15. september sket en udskiftning på direktør posten. Stefan Søgaard indtræder som ny administrerende direktør for organisationen. Samtidig skiftes der ud i bestyrelsen, hvor Jim Søgaard indtræder som ny bestyrelsesformand.

Faaborg Værft og minister renser luften

16. september 2014 10:22

Faaborg Værft har længe følt sig forbigået af Forsvarets Materiel Tjeneste. Nu har man inviteret forsvarsminister Nicolai Wammen på besøg for at få renset luften.

Bedre kødmaskiner skal ruste Danmark til verden

16. september 2014 09:50

Mere end 6000 kvadratmeter med nye forskningsfaciliteter i Taastrup. Teknologisk Institut storsatser på kødteknologi.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Brandbare kopivarer i byggebranchen

16. september 2014 15:40
DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Ifølge en af indlægsholderne på Fire Safety Day som DTU afholdt denne sommer, udgør brandbare kopivarer i byggeindustrien en trussel mod vores brandsikkerhed.

RMIG skaber facade med 3D-skyg­gevirk­ning til Grimsby School of Art

16. september 2014 10:04
RMIG A/S

Som en del af en større renovering og udvidelse har Grimsby School of Art fået en ny iøjnefaldende facade af perforerede plader med 3D-skyg­gevir­kende effekt leveret af RMIG.

Elmia Subcontractor 2014 - besøg Den dansk fællesstande

16. september 2014 11:52
Center for Underleverandører

Besøg CFU, den danske ambassade og udstillerne på Den danske fællesstand under Elmia subcontractor 2014 - Du finder standen i hal B på stand blokken ...

ETERNA classic skjorter og JBS undertøj ONLINE

16. september 2014 10:02
iMall A/S

Intet er smukkere end en klassisk business skjorte! Find Danmarks bredeste sortiment i business skjorter - og vores ETERNA CLASSIC. Vi har et godt tilbud med og uden firma broderi... OGSÅ privat køb!

Vil du gå glip af det nyeste nye?

16. september 2014 09:27
Profilpartners ApS

– Nej vel?

Stærke priser på plastpaller - hurtig levering

16. september 2014 09:53
Olitec Packaging Solutions A/S

Undgå støv, søm og splinter i produktion og forsendelse. Plastpaller kan også bruges i føde- og me­dici­nalva­repro­duktio­ner. Kampagne på stærke plastpaller i flere størrelser.

16. september 2014
15. september 2014